BDG architecture design

East meets West

A former Headquarters for a Japanese Bank in the heart of the City, this building has been long neglected and in need of regeneration. With a focus on it's presence amongst its illustrious neighbours, a new arrival experience, and a rooftop pavilion and terrace to enjoy the views, this competitive submission was designed to attract a new creative breed of occupier amongst the grey pinstripes of the financial sector.

The Facts - Client: Resolution Properties Ltd | Size: 11,000sqm | Location: London | Status: Competition | Year: 2017

Key Features - Proposed winter garden and roof top terrace with cafe / bar pavilion as shared amenity space for all tenanats within the building.

Opinion - 

17114_203_Pavillion.jpg
17114_201_Reception.jpg
17114_202_WorkSpace.jpg