BDG architecture design

MoneySuperMarket

Simple, honest, down to earth and upbeat as possible for their customers – this became the driving force behind the look of the space and choice of materials. Balance is an extremely appropriate word to use here. There is a fantastic balance between focused workspaces, formal meeting areas and informal, collaborative areas. All flow seamlessly, subtly demarked by changes in material use, lighting levels and brand integration.

The Facts - Client: MoneySupermarket | Size: 2,000sqm | Location: London | Status: Completed | Year: 2018

Key Features - Triple height staircase and brand wall.

Opinion - Published, Mix Magazine, May 2018

AcryMSM_180316_097.jpg
KB_PI_MSM_Jefferson_BDGMS_6493.JPG
KB_PI_MSM_Jefferson_BDGMS_6269.JPG
KB_PI_MSM_Jefferson_BDGMS_6303.JPG