BDG architecture design

Sea Containers

Situated along London’s ”Creative Mile” on the South Bank, surrounded by leading arts and cultural establishments, with one of the most inspiring views of new and old London stretched out in front them, the new HQ for Ogilvy Group UK was an opportunity to fuse creative culture and workspace.

The Facts - Client: Ogilvy Group UK | Size: 14,000sqm | Location: London | Status: Completed | Year: 2015

Key Features - Generous floor to ceiling heights and the exposed concrete and steel structure provide the setting for an ambitious flexible working environment.

Opinion - Published, OnOffice Magazine March 2016 | Awarded BREEAM Excellent | Shortlisted for NLA Awards London 2016 | Shortlisted for Finalist Architects Journal Retrofit Awards 2016 | Shortlisted for Blueprint Awards 2016 | Winner British Council for Offices Innovation Award 2017 - Regional | Winner British Council for Offices Innovation Award 2017 - National | Published, Wallpaper, March 2016 | Published, OnOffice Magazine, Sept. 2016 | Published, MIX Interiors, Sept. 2016 | Published, Office Snapshots, Sept. 2016 | Published, Archdaily, October 2016 | Published, FX Magazine, October 2016 | Published, MIX Interiors, Octover 2016 | Published, Design insider, November 2016 | Published, Detail, November 2016 | Published, The Times, December 2016 | Winner The London Venue Awards 2018 for Best New or Refurbished Venue | Winner The London Venue Awards 2018 for Best Venue with a View

160113_1417-36-FINAL.jpg
BDGS_3797.JPG
Exterior_CopyrightMondrian_Adjusted.jpg
GGARDNER-1571.jpg
GGARDNER-1914.jpg
GGARDNER-2139.jpg
ggardner-3259.jpg