BDG architecture design

The docking station

A dockside setting in Leeds provides the setting for a digital hub that generates content for millions of users worldwide. With plans to house over 700 people across three neighbouring buildings, creative redevelopment of these shell and core sites would be key to attracting talent.

The Facts - Client: SKY | Size: 6,000sqm | Location: Leeds | Status: Completed | Year: 2016

Key Features - The large glazed facades facing out onto Leeds dock not only offer exceptional daylight to the workspace, but also showcase the innovation and activity within.

Opinion - Shorlisted Mix North Awards 2016 | Winner British Council for Offices Innovation Award 2017 - Regional | Published, Architects Datafile, August 2016 | Published, Archilovers, August 2016 | Published, MIX Interiors, November 2016 | Winner BCO Innovation Award 2017

dsc02581Richard Walls Sky.jpg